Virtuele assistent bij uw bedrijf

Virtual Assistant

U hebt misschien een persoonlijke assistent, ook bekend als een Virtual Assistant, of zelfs een call center. Deze mensen zijn meestal “niet zo werelden” voor de mensen die gebruik maken van hun diensten of die hebben gewerkt met hen. De term “niet zo werelden” wordt gebruikt omdat beide partijen hen zien als meer moeite dan ze waard zijn.

Vele jaren geleden huurde ik ‘s werelds eerste Virtuele Assistent in. Ik had een klant in Canada die accountant was. Maar, ik nam haar mee toen ik begon met het maken van mijn website. De prachtige en intelligente Virtuele Assistent was geweldig. Maar, het werd nooit een geweldigeVirtual Assistant Force. Ik gaf haar niet veel van een kans om haar bedrijf van het helpen van mij te verkopen. We waren altijd op gespannen voet. Ze was geweldig om mee te werken, maar erg opvliegerig. Toen ik haar naam veranderde in “W”, pasten onze interpersoonlijke vaardigheden als een duim. Nu is ze gelukkiger dan ooit in haar huis. Ze heeft niet langer moeite om duidelijk met me te communiceren. Ik ben in staat om mijn passie voor mijn werk over te brengen op deze getalenteerde persoon. En, over het algemeen, loopt alles gesmeerd. We maken bijna nooit ruzie, of schelden elkaar uit. Onze levens zijn verrijkt. We hebben een zeer tevreden professionele mix.

Als een VA, je tijd IS geld. Wanneer je een Virtuele Assistent bent, ben je niet de kennismakingswerknemer van je bedrijf. Je bent je eigen bedrijf. Zo simpel is het. Uw Virtuele Assistent wordt behandeld als een ruildienst. In het geval van mijn klant afgesneden van onze VA Netwerk, ik heb geen idee hoeveel jaren die relatie was. Dit is echter de reden waarom het “ontslaan” van een werknemer, denken dat je nu precies hebt wat je wilde, is een grote fout. Hoeveel van een klantenservice probleem is dat? Laten we eerlijk zijn, een virtuele assistent is misschien wel het meest waardevolle bezit van uw bedrijf. Professionaliteit lijkt een constant bewegend doel te zijn.

Je ervaring als klant groeit in hun persoonlijke leven. Je begint te weten wat ze willen en hoe je ze dat moet geven. Je hebt ze persoonlijk leren kennen. Ze zijn misschien aangenaam en aangenaam, maar het is als uw persoonlijke assistent. Ze zijn je ” begroetingen aan de deur, je uitgestrekte badkamerwatch, en je favoriete drankje…. kan het zijn.

Wanneer je iemand bent die je diensten aanbiedt, in plaats van betaald te worden om de diensten aan te bieden, heb je het waarschijnlijk moeilijk om grenzen te bewaren. Het kan zelfs zo zijn dat je te toegankelijk bent, dat je zo graag met je klanten werkt, dat je geen zaken meer kunt doen met je gezin. Dat zeker IS bijna hetzelfde scenario in het verlaten van het kantoor naar de persoon die je niet kunt krijgen op uw eigen te vinden; echter, uw Virtual Assistant (VA) is van uw keuze, je hoeft niet te gaan door dezelfde angst als top beslissers zonder een.

Ik persoonlijk schotel helemaal “klanten-stroom donor,” maar goede hulp is een must voor elk bedrijf. De psychologische verschuiving is er een die ik moet beslissen of ik een relatie wil maken of breken. Ik moet die relatie kort en zoet houden, zodat je VA ook aan haar familie kan geven. Maar ik moet ook de klanten van het bedrijf beschermen. Het is echt een bedrijf van “hoe” om klanten te behouden, ongeacht de industrie, maar als ik ben zo succesvol het helpen van mijn klanten, ik vrees de taak, omdat een VA die anders voelt, zal de neiging hebben om een werknemer, geen klant voor mij.

Bovendien, vergeet niet het punt van het hebben van een virtuele assistent in uw bedrijf: zij zijn degenen die zijn veel meer kans om verbindingen en klanten te maken dan een mens-elephrotating heel misschien in uw bedrijf. Voelt u zich ongemakkelijk te weten dat de persoon die u hebt ingehuurd meer gaat overwegen vóór u haar inhuurt – dan wanneer zij haar werk zou moeten doen op de manier die u overweegt? De gedachte daaraan, om die optie te laten gaan, is niet aantrekkelijk voor mijn bedrijf en ik overweeg momenteel dit punt, zelfs nu een cliënt meer van mijn tijd en aandacht vraagt.

Geef het woord “nee” niet op. Voordat je iets doet, zorg ervoor dat je duidelijk bent. Bepaal wat u wilt dat uw Virtuele Assistent voor u doet met een schuldvraag en een eventuele deadline. Trouwens, vraag op zijn minst op het allerlaatste moment wat je wilt dat ze doet. Maar trek je terug als je echt een grenskwestie hebt. En als je het gevoel hebt dat wat je stelt voor je assistent niet redelijk is, doe het dan toch maar, zorg er alleen voor dat je een beetje spijt krijgt.

Heb je besloten welk type Virtuele Assistent je wilt inhuren en wat je wilt dat ze doet? Nooit overhaast het tot een punt dat zelfs als ze voldoen aan uw verwachtingen, je zal je administratieve mensen buigt en hebben compressie en associëren passie voor uw bedrijf. Als u de tijd genomen om het opzetten van een schema voor uw VA, maak het gewoon.