De keuken

De keuken is niet langer de bruut. Dit is een plek die de mensen in ons naar boven haalt. Hier bereiden de vrouwen zich voor, in veel gevallen ook de mannen, hoewel hun hoofdtaak altijd biochemisch voedsel is. Hier doen de jongeren ook hun huiswerk, de familie komt zoals van oudsher altijd samen waar alles wordt gedaan. Er zijn kamers aan de achterkant van elke woning of in de modernere keuken is er waarschijnlijk plek om in een kring te zitten. Het is een plek waar het gezin kan spelen met de kleinkinderen, kan zitten en praten met elkaar, het hele gezin en de gasten. Hier kan het gezin eten en ontspannen tegelijk.

Kieserie op zich is meestal een familieplaats, het is gevuld met opwinding. Het is een plek die vaak weerspiegelt wie de mensen zijn die er wonen. De cultuur ondergaat veranderingen en krijgt invloeden uit de ziel van haar bezoekers. Daarom wordt de keuken vaak gezien als de hoofdingang van een huis. In het oude selecteert hij kamers zoals kamers die normaal gesproken vol staan ​​met spullen. Het is de plek die laat zien wat uw huis kan in zijn omgeving. Het is immers het eerste dat uw gasten zien. De keuken is de enige ruimte in huis waar we onze gasten een beeld kunnen geven van wie we zijn. Het is waar we zijn als we ons hart en onze ziel delen met degenen die ons dierbaar zijn. Hier vertellen we hoe het met je gaat en wat belangrijk voor ons is. Het is ook waar we onze gasten vermaken.

Gedurende deze tijd zal ons hart worden gebroken en geven we onszelf de ruimte om wortel te schieten in onszelf. Op deze plek delen we onze geheimen. De keuken is de plek waar deze vaak vol zit met vlekken en gemorste vloeistoffen. Het is waar gutsen worden gemaakt en sommige artistieke jagers worden aangetrokken door arbeiders in keukens. Dit is waar we onze ingeschreven vaardigheden testen door te proberen verschillende gerechten te bereiden. Het is de plek waar we klaar zijn om beproefde recepten op te geven waarvan we te zeker zijn dat we ze niet zullen falen. Het is de inspiratiebron die ons helpt om onze heerlijke creaties naar buiten te brengen en het leven op de meest comfortabele manier te voelen. We rouwen om verloren liefde voor het dierbare huis waar we van houden.

Elk gebied van ons huis komt overeen met een specifieke plek in onze ziel. In het Zuiden worden zuren en roze geassocieerd met vuur, de keuken is de plek waar het vuur steeds populairder wordt. T reflecteert, symboliseert kleuren en creëert energie. En eindigt bij P, een spiegelt, symboliseert de moeder. In het noorden worden koude, zoals groen en blauw geassocieerd met de aarde en de keuken is waar ze worden gecreëerd. Materialen gerelateerd aan de keuken zijn metaal, hout en steen. Keuken � 

De keuken fungeert als een typisch gezicht van ons huis. Als we bijvoorbeeld naar de keuken kijken, zien we hoe evenwichtig en kalm onze bezittingen zijn. Dit is meestal het centrum van activiteit voor ons. We zien hoe veilig we zijn op deze plek. De keuken lijkt op ons hart. Het was de plek waar we koken, snijden en eten. De kachel is de perfecte plek om eten te bereiden. De kachel stelt ons in staat om ons veilig en comfortabel te voelen. Daarom voelen we ons zo comfortabel als we wat tijd in de keuken doorbrengen. De keuken baande de weg voor vooruitgang in technologie en design. Het bevat de meest populaire apparaten die tegenwoordig in veel huizen te vinden zijn. Deze apparaten zijn wat we gebruiken voor het voedsel dat we uitvinden. We willen voedsel kunnen maken dat gezond en lekker is. Bij het kiezen van de apparaten is het belangrijkste dat we moeten weten de grootte van de keuken. Dit zal ons helpen de apparaten te kiezen en ze af te stemmen op de grootte van de keuken.

Slim en brutaal zijn populaire bedoelingen van een keuken. Artikelen zoals koelkasten en roestvrij staal enz. zijn topvoorkeuren voor de meeste gezinnen. De keukenapparatuur is gemaakt in verschillende kleuren zodat we een kleur kunnen kiezen die bij onze keuken past. Houd ook rekening met het soort voedsel dat we willen bereiden. Een meer casual keuken zou kunnen kiezen voor roestvrijstalen accessoires. Een meer geïsoleerde keuken zal waarschijnlijk een meer unieke kleur hebben.

Het middelpunt van de activiteit in de keuken is het fornuis. Het is het belangrijkste meubelstuk in de keuken. Bovenop het fornuis bevindt zich het gasfornuis. Het zorgt voor warmte en oupreation voor ons leven. De keukenoven is een ander meubelstuk in de keuken; het maakt de keuken functioneler. Sommige ovens in de keuken zijn speciaal ontworpen voor bepaalde kookmethodes. De keuken was voorheen bedoeld om het dagelijks leven voor te bereiden, maar ieder van ons heeft hem meer gemoderniseerd om bij onszelf te passen. We gaan door naar het moderne leven.

Laten we tot slot teruggaan naar het ornament van onze keuken. Een keuken is een plaats waar we ons eten bereiden. Dit is een creatie van de plaats van het leven. Makeover maakte ons ongeschonden. Het is nederig.